Η εταιρία

Η εταιρία Elegante δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2005 από τον Λάγαρη Δημήτρη και από την Μιχαλοπούλου Ειρήνη, δύο νέους ανθρώπους γεμάτους όνειρα και όρεξη για δουλειά.

Σκοπός της εταιρίας είναι η καθημερινή συνεργασία με τους πελάτες μας, δεχόμενοι τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις τους ως ερεθίσματα για συνεχή βελτίωση. Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχουμε ενεργοποιήσει στον 5ο χρόνο λειτουργίας μας πάνω από 700 πελάτες ανά την Ελλάδα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους. Σημαντική επίσης είναι η εμφάνιση της εταιρίας με συνεχόμενες καταχωρήσεις στο εξειδικευμένο για εμπόρους περιοδικό MAGAZINA.
Το μόνο κριτήριο για την επιλογή των εταιριών που αντιπροσωπεύουμε και των προϊόντων που φέρουν την επωνυμία ELEGANTE είναι η υψηλή ποιότητα και αισθητική. Για το λόγο αυτό καθιερώθηκε και το σλόγκαν της εταιρίας « Εμπνεύσεις υψηλής αισθητικής >>.

Η ELEGANTE συνεχίζει επάξια την αντιπροσώπευση στον χώρο των λευκών ειδών της εταιρίας SAREV του ομίλου SARAR. Όλα τα υφάσματα της εταιρίας SAREV διαθέτουν επεξεργασία SANFORIZED, καθώς επίσης αντιαλλεργική και αντιμικροβιακή επεξεργασία η οποία βασίζεται στο ασήμι. Η σειρά πετσετών ELEGANTE χαράζει τη μόδα των χρωμάτων και των σχεδίων της εποχής. Στον τομέα των μαξιλαριών ύπνου υπάρχει μεγάλη εξειδίκευση την οποία μας προσφέρει η αναγνωρισμένη ιταλική εταιρία IL GUANCIALE.

Θέλοντας να ολοκληρώσουμε την συλλογή προϊόντων υψηλής ποιότητας δημιουργήσαμε την σειρά λευκών παπλωμάτων, αδιάβροχων και καπιτονέ επιστρωμάτων και προστατευτικών μαξιλαριών χρησιμοποιώντας 100% βαμβάκι σε όλες τις εξωτερικές επιφάνειες και σιλικόνη εσωτερικά για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο.